Uzņēmuma jaunumi, Notikumi, Iedvesmai, Poligrāfija


VEBINĀRS
Nobel Prize Museum – The Book Project
Trešdien, 15. martā | 10.00-11.00

Antalis ar partneriem tikās ar dizaina, drukas un papīra entuziastiem iedvesmojošā vebinārā par to, kā lieliska ideja var realizēties par kaut ko tradicionālu un, tai pat laikā, par ko neparastu. Tā bija iespēja tikties ar profesionāļiem savās nozarēs, kuri kopā ir radījuši grāmatu Nobela prēmijas muzeja izstādes “Life Eternal” vēstījumam.

1200x500_Lifeeternal_OLIN_Jahia.jpg
Izstādi “EVIGT LIV" (Mūžīgā dzīve) veidoja Nobela prēmijas muzejs, un tā tika demonstrēta prestižajā Liljevalchs mākslas galerijā Stokholmā, no 2022. gada 1. oktobra līdz 2023. gada 29. janvārim. Grāmata tika radīta, lai atspoguļotu izstādes vēstījumu. Drukāta uz Antalis augstākās kvalitātes nekrītota papīra Olin Design Regular Nordic White.

Iedvesmoties no grāmatas idejas, dizaina un drukas mākslas

Uzklausiet projekta komandu, viņu redzējumu, novērtējiet projekta tapšanas procesu – no idejas, izlolota dizaina līdz lieliskam galarezultātam – grāmatai. Vairāk nekā 450 lappuses, kuras uzticētas Olin Design Regular Nordic White papīram.

Izstāde "Life Eternal"

 

"The Book project " komanda - mūsu vebināra viesi

Klara-Olvika_357-476.jpg

Klāra Olvika | Izstāžu direktore

Nobela Prize Museum

Klāra (Clara Åhlvik) mums sniegs vīziju par projektu “Life Eternal”, pastāstīs par izstādi Liljevalchs māksla galerijā Stokholmā un, par to, kāds bija grāmatas tapšanas process.

Nobel Prize Museum

Greger-Ulf-Gregerson_357-476.jpg

Grēgers Ulfs Nilsons

Dizaineris | Gun Lab  

Grēgers (Greger Ulf Nilson) –viens no Skandināvijas visvairāk godalgotajiem grafiskajiem dizaineriem dalīsies pārdomās par grāmatas dizainu, tostarp arī par pareizā papīra izvēli.

Greger Ulft Nilson

Daniels-Andersons_357-476.jpg

Daniels Andersons

Projecktu vadītājs | By Wind

Daniels pastāstīs par grāmatas “Life Eternal” (Evigt liv “) drukas procesu, izmantotajām tehnikām un jaunākajām tendencēm Zviedrijas drukas nozarē, kuras piedāvā By Wind. 

By Wind 

 

OLIN DESIGN REGULAR NORDIC WHITE PARAUGU PASŪTĪJUMS

Lai saņemtu Olin Nordic White paraugu komplektu, lūdzam aizpildīt zemāk esošo veidlapu un mēs jums nosūtīsim augstākās kvalitātes nekrītot papīru Olin Design Regular Nordic White komplektu, kurā iekļauti 9 dažādu gramāžu paraugi.

 

 

* Antalis Privātuma politika

 

3-books_jahia.jpg

 

 

Grāmata "Life Eternal" Antalis Dizaina centrā

 

Ikvienam vebināra dalībniekam bija iespēja iegūt savā īpašumā kādu no trim grāmatām. 

Viens unikālās grāmatas "Life Eternal" eksemplārs ir  Antalis Dizaina centrā. Vēlaties to apskatīt - lūdzam pieteikt vizīti , sazinoties ar Produktu konsultanti Unu Medni, +371 29 448 132.

 

15 Marts 2023
10:00 - 11:00
Lejupielādēt kalendāru
ZOOM
Bezmaksas, ENG
— Antalis
VEBINĀRA IERAKSTS
OLIN-NW_ webinar-record_537-537.jpg

 

ZOOM vebināra ieraksts
OLIN PARAUGU KOMPLEKTS
Olin_Sample-folder_537-428px.jpg (Olin_Antalis_Mape)

 

Pasūtīt paraugus