Jaunumi, Produkti un padomi

5 videi draudzīgi papīri,
kurus ir vērts atcerēties!

01 jūl. 2021 —
Drukāt
green paper

Antalis ir izveidojis videi draudzīgu produktu piedāvājumu, kas ir viens no visplašākajiem pieejamajiem tirgū šodien, piemērots visu veidu drukāšanas un pēcapstrādes metodēm un atbilst stingrākājām vides saudzēšanas orasībām. Atklājiet mūsu 5 top-klases papīrus videi draudzīgiem vēstījumiem.

Antalis ir izveidojis videi draudzīgu produktu piedāvājumu, kas ir viens no visplašākajiem pieejamajiem tirgū šodien, piemērots visu veidu drukāšanas un pēcapstrādes metodēm un atbilst stingrākājām vides saudzēšanas orasībām. Atklājiet mūsu 5 top-klases papīrus videi draudzīgiem vēstījumiem.

Conqueror Bamboo

Conqueror zīmols ir noteicis augstākos papīru standartus drukai jau kopš 1888. gada. standartus. Viens no jaunākajiem zīmoliem - Conqueror Bamboo, kas ražots no 50% neapstrādātām šķiedrām un 50% - no bambusa, kas ir ikgadējs augošs augs, tāpēc tas ir lieliski piemērots rūpēm pr vidi. Turklāt tā īpašības ir ļoti tuvu dizaina papīriem no kokvilnas šķiedras - maigs pieskāriens, raupja virsmas tekstūra un izcils masas tilpums!

 

bamboo

 

Rives Tradition Recycled, Rives Design Recycled

Ja meklējat dizaina papīrus, kuri vizuāli neizskatās pēc pārstrādāta papīra, Rives Recycled būs īstā izvēle! Rives Recycled ir ražots no visnekaitīgākās otrreizējās pārstrādes šķiedru celulozes – pārstrādātiem biroja papīriem. Biroja papīri satur mazāk balinātas šķiedras, līdz ar to ir stiprāki un nodrošina gandrīz tādu pašu baltuma līmeni kā neapstrādātas šķiedras. Recycled kvalitāti ir diviem Rives zīmola papīriem – Rives Tradition un Rives Design.

 

recycle

 

Keaykolour 100% Recycled

Keaykolour ir sinonīms stingriem dizaina papīriem ar iespaidīgu masas tilpumu, kuri pieejami 48 dažādos stilīgos, dabisku nokrāsu toņos – no maigiem pasteļtoņiem līdz košiem un spiltiem toņiem. Starp tiem, jūs varat atrast vairākus otrreizējās šķiedras papīrus neitrālās krāsas (otrreizēji pārstrādātai šķiedras papīriem nav ieteicamas spilgtu nokrāsas ātrāka izbalēšanas dēļ): Chalk, Camel, Particles Sunshine, Particles Snow un Particles Moonlight (lūdzu, ņemiet vērā, ka Particles papīru virsmā pamanāmie krikumi ir izgatavoti no minerāliem, tādējādi ir pilnībā pārstrādājami).

 

keaykolour-recycled

 

Curious Matter

2012. gadā Arjowiggins radīja progresīvu inovāciju - Curious Matter - dizaina papīru ar unikālu virsmu, kurā zīdains pieskāriens mijas un smilšu raupjumu. Papildus unikālajai virsmai, interesants ir fakts, kā un kāpēc šis papīrs tika radīts. Arjowiggins patiesībā meklēja veidus, kā iekļaut nozares blakusproduktus, kas papīram varētu pievienot kaut ko īpašu, kā arī pievienot vērtību ražošanas pārpalikumus. Tā eksperimentējot radās unikāls papīrs ar smilšpapīram raksturīgu virsmu drukas darbiem ar raksturu.

 

curious-matter

 

Nautilus

Dabiski baltais Nautilus Classic un spoži baltais Nautilus SuperWhite ar izcilu baltuma līmeni ir FCS® un Blue Angel sertificēti 100% videi draudzīgi nekrītotie papīri. Abi papīra zīmoli nodrošina augstākās kvalitātes druku ar samazinātu putekļošanos drukas laikā un garantē optimālu iespiedmašīnu aizsardzību. Lielsiki piemēroti daudzveidīgiem melnbaltiem un krāsainiem drukas darbiem visu veidu drukas un pēcapstrādes procesos.

 

nautilus