Digitālajā laikmetā drukas ietekme ir spēcīgāka nekā jebkad agrāk. Neatkarīgi no tā, vai sūtīsiet ielūgumu, uzņēmuma gada pārskatu vai produktu katalogu, tas atspoguļo jūsu attiecības un attieksmi pret jūsu klientiem: jūs viņus novērtējat un uzskatāt, ka tieši viņi ir taustāmu un ilgstošu saziņas līdzekļu vērti. Jūs reklamējat arī uzņēmuma un/vai produktu zīmolus un jūsu izvēlētais papīrs drukas darbam var daudz pastāstīt par jums. Sākot no veidlapām līdz dāvanu kartēm, brošūrām un līdz pat luksusa iepakojumiem, Antalis piedāvā plašu papīru un kartonu izvēli ar dažādām virsmām, tekstūrām, krāsām – arī videi draudzīgus materiālus.

Digitālajā laikmetā drukas ietekme ir spēcīgāka nekā jebkad agrāk. Neatkarīgi no tā, vai sūtīsiet ielūgumu, uzņēmuma gada pārskatu vai produktu katalogu, tas atspoguļo jūsu attiecības un attieksmi pret jūsu klientiem: jūs viņus novērtējat un uzskatāt, ka tieši viņi ir taustāmu un ilgstošu saziņas līdzekļu vērti. Jūs reklamējat arī uzņēmuma un/vai produktu zīmolus un jūsu izvēlētais papīrs drukas darbam var daudz pastāstīt par jums. Sākot no veidlapām līdz dāvanu kartēm, brošūrām un līdz pat luksusa iepakojumiem, Antalis piedāvā plašu papīru un kartonu izvēli ar dažādām virsmām, tekstūrām, krāsām – arī videi draudzīgus materiālus.

IMG-printing-2-3.jpg

papers_640x426.png

Poligrāfijas produkti

Korporatīvā identitāte

General-printing-3.jpg

Papīrs ir ne tikai multivide, bet patiešām ir daļa no jūsu zīmola identitātes un tā noformējuma. Veidojot korporatīvo identitāti, jums vajadzētu padomāt par visiem nepieciešamajiem komunikācijas materiāliem - vizītkartēm un veidlapām, mapēm, komplimentu kartēm, aploksnēm, katalogiem u.c. Lai nodrošinātu pēc iespējas konsekventāku un vienotu komunikāciju, mēs iesakām izmantot vienu vai savstarpēji saskaņotus papīrus, kas palīdzēs iegūt arī līdzvērtīgu drukas un krāsu kvalitāti. Korporatīvajai saziņai visbiežāk tiek izmantoti balti un gandrīz balti papīri, bet jūs varat izvēlēties arī gaišas vai pasteļkrāsas, vai sajaukt spilgtākas krāsas ar gaišiem toņiem. Conqueror piedāvā lielisku izvēli gan virsmas tekstūrās, gan gramāžās, kā arī papīriem pieskaņotas aploksnes - 10 baltā nokrāsas, krēmkrāsas vai moderni pelēki toņi, kas lieliski izcel baltos. baltumus. Conqueror kolekcijā ir arī papīri no 100% otrreizējās pārstrādes šķiedras.

Katalogi un Gada pārskati

Jums jāsagatavo gada pārskats, un jūs nezināt, ar ko sākt? Šī publikācija ir būtiska jūsu akcionāriem un palīdzēs jums atšķirties no citiem uzņēmumiem. Kā daļu no korporatīvās identitātes jums rūpīgi jāizvēlas papīrs atkarībā no tā, vai vēlaties izcelties, izskatīties videi draudzīgi, radoši? 

Jūs varat izmantot komunikācijas aģentūru pakalpojumus, kas specializējas Gada pārskatu sagatavošanā, varat to noformēt paši un lūgt tipogrāfijai nodrošināt druku. 

Ja uzskatāt, ka tā ir jūsu vissvarīgākā publikācija un vēlaties atstāt iespaidu, noteikti izvēlieties Conqueror: no klasiski rievotās Laid tekstūras, CX22 ar īpaši gludu virsmu līdz Conqueror Wove  - noteikti atradīsit tādu, kas lieliski saderēs ar jūsu zīmola tēlu, vienlaikus nodrošinās perfekti lasāmu tekstu, krāsainus attēlus un tīrus vienkrāsu toņus. Turklāt jūs varētu izmantot dažādas krāsas satura sadaļu izcelšanai.

General-printing-4.jpg

Luksus iepakojums

General-printing-5.jpg

Vai jūsu biznesam nepieciešamas saliekamas vai stingras kastes, etiķetes vai somas? Antalis ir tas, kas jums nepieciešams. Veikalu plauktos jūsu iepakojumam izvēlētie materiāli būs pirmā tikšanās ar potenciālajiem klientiem; tādējādi ir svarīgi, lai jūs atstātu lielisku iespaidu. Sākot ar mazām digitāli drukātām tirāžām līdz lielapjoma drukas vajadzībām, mēs piedāvājam dažādus materiālus, kas palīdzēs jums izcelties.

Izmantojot Keaykolour, jūs varat radīt iepakojumu ar bagātīgu raupju pieskārienu, baltā krāsā vai kādā no 48 izsmalcinātajām krāsām - to, kas lieliski atbilst jūsu zīmola identitātei. Ja meklējat īpaši baltus luksusa papīrus, bet nelielā daudzumā, jūs varētu izmantot Curious metallics eleganti mirdzošās nokrāsas vai taustei neparastos Curious Skin, Matter vai Touch.

Tiešā pasta materiāli

Pasaules 360 ° saziņā tiešais pasts bieži vien ir pēdējais solis, kas palīdz piesaistīt klientus, reklamēt jūsu uzņēmējdarbības vai zīmolu. Lai nodrošinātu, ka komunikācija ir viegli uztverama un lasāma, viena no iespējām ir izvēlēties aploksnes, kas izcels sūtījumu citu starpā. Turklāt aploksnes forma varētu palīdzēt jums izlemt par drukas darba izmēru. Nevajadzētu aizmirst padomāt par pasta sūtījumu svaru, jo tas ietekmēs jūsu budžetu.

Ar milzīgu krāsu un apdares dažādību Curious Collection piedāvā izsmalcinātas aploksnes - Curious Metallics pasteļtoņi vai caurspīdīgās Curious Translucents, Curious Matter super raupjā un intriģējošā tekstūra. Ja vēlaties izgatavot greznu apsveikumu, Curious Skin ir droša izvēle – efektīgas krāsas, īapši matēta neparasta virsma, kas novērš pirkstu nospiedumus.

General-printing-6.jpg

Jūs varat saskaņot drukas darba un aploksnes - to izdarīt būs viegli, jo mūsu visās mūsu dizaina papīru kolekcijās ir papīriem pieskaņotas aploksnes. Īpašs perfekta izvēle – Rives kolekcija, kura piedāvā dažādu tekstūru un baltā nokrāsu papīrus un aploksnes un visi toņi ir identiski – jūsu varat spēlēties ar tekstūrām.

Uzlīmes

General-printing-7.jpg

Tā kā uzņēmējdarbības un dizaina tendences attīstās, mēs uzņēmumā Antalis cenšamies atbildēt uz visām radošo cilvēku un uzņēmumu īpašnieku vajadzībām. Mums ir liels augstākās kvalitātes pašlīmējošo materiālu klāts uzlīmju, etiķešu, marķieru drukai, sākot no baltas krāsas līdz krāsainām, gar glancētu , pusmatētu vai matētu virsmu, dažāda stipruma līptspēju un - ar iešķeltu vai neiešķeltu aizmuguri. Visa veida drukas tehnoloģijām – ofsetam, flekso drukai, sausā tonera un HP Indigo digitālai drukai.

Sākot ar šampanieša etiķetēm ar austu metālisku efektu, Bordeaux vīniem ar rievotu krēmkrāsas apdari vai ikdienas plaša patēriņa preču etiķetēm īpaši piemēroti balti, caurspīdīgi, arī ūdensizturīgai pašlīmējoši materiāli. Mūsu piedāvājumā noteikti atradīsiet jums piemērotāko!

Izdevniecība

Neatkarīgi no tā, vai jūs publicējat ierobežotas pastkaršu vai piezīmju grāmatiņas vietējai mākslas iestādei vai katru gadu ražojat simtiem tūkstošu grāmatu, mums ir lielisks papīru, kartonu un speciālo materiālu piedāvājums grāmatu drukāšanai. Atkarībā no jūsu tehniskajiem prasībām (drukājamība, galaprodukta īpašais izmērs), ierobežojumiem (koksni nesaturoši materiāli, papīri, ks ražoti bez optiskajiem balinātājiem, papīri ar augstu gaismas noturību, ..), budžeta un izvēlētās drukas un plānotajām pēcapstrādes tehnoloģijām tehnikas, mēs varam jums ieteikt vispiemērotāko tieši jūsu projektam.

General-printing-8.jpg