Jaunumi, Notikumi, Vizuālā komunikācija

Gaidīsim Antalis stendā FESPA Global Print Expo

09 maijs 2022 —
Drukāt
FESPA 2022

No 31. maija līdz 3. jūnijam Berlīnes FESPA Global Print Expo, stendā 25-A55 Antalis prezentēs ilgtspējīgās inovācijas vizuālajā komunikācijā, jaunos produktus un svinēs Coala zīmola 10. gadadienu. Gaidīsim ciemos!

No 31. maija līdz 3. jūnijam Berlīnes FESPA Global Print Expo, stendā 25-A55 Antalis prezentēs ilgtspējīgās inovācijas vizuālajā komunikācijā, jaunos produktus un svinēs Coala zīmola 10. gadadienu. Gaidīsim ciemos!

Paātrinot pāreju uz ilgtspējīgu vizuālo komunikāciju

Saskaroties ar globālo plastmasas ražošanu, kas pēdējo 25 gadu laikā ir trīskāršojusies, un klimata problēmām, vizuālās komunikācijas nozarei, kas absorbē 1% no pasaules plastmasas ražošanas, ir jāpaātrina pāreja uz videi draudzīgām izkārtnēm un displejiem.

Lai apmierinātu tiesību aktu pastāvīgo attīstību un to patērētāju cerības, kurus arvien vairāk satrauc vides problēmas, Antalis ir apņēmies sadarboties ar saviem klientiem, piedāvājot vienkāršu klasifikācijas matricu, lai novērtētu visu vizuālās komunikācijas risinājumu ekoloģiskās atbildības līmeni, kā ekoloģiski atbildīgas efektīvas alternatīvas.

Šajā gadā Antalis kā jaunās FESPA Sustainability Spotlight iniciatīvas lielākais atbalstītājs prezentēs savus jauninājumus, lai atbalstītu nozari tās pārejā uz ekoloģisku vidi, kā arī piedalīsies nozares informēšanā ar konferencēm izstādes laikā.

FESPA-lets-act-together.jpg

Coala svin savu 10. gadadienu FESPA ietvaros

FESPA-coala.jpg

Coala, vadošais Antalis zīmols vizuālās komunikācijas produktu jomā, svinēs savu 10 gadu jubileju FESPA ietvaros. Kopš FESPA Madridē 2012. gadā, Coala ir audzis un nostiprinājies kā specializēts lielformāta zīmols ar vairāk nekā 10 000 lietotājiem Eiropā. 10 gadu nepārtrauktas inovācijas laikā Coala ir radījis kolekciju, kurā ietverti aptuveni 200 papīru, plēvju, līmplēvju, tekstilizstrādājumu u.c. iespēja pārveidot telpā it visu.

Antalis apliecina savu klātbūtni interjera dizaina pasaulē

2022. gada FESPA forumā Antalis prezentēs jaunākās Coala inovācijas telpu dekorēšanas jomā, kas lieliski atbilst arhitektu un interjera dizaineru prasībām:

  • Coala Interior Film: vairāk nekā 450 pašlīmējošo plēvju klāsts ar dabīgu materiālu efektiem durvju un mēbeļu aplīmēšanai.
  • Coala Windeow Decor: dekoratīvo plēvju klāsts stikla virsmām
  • Coala Organza: apdrukājams pašlīmējošs tekstilmateriāls stikla virsmām
  • Coala Ultimatt: jaunas tapetes 130 g un 150 g ar vislabāko cenas un kvalitātes attiecību
  • Sanwill Ecoleather: PVC nesaturoša mākslīgā āda apdarei

FESPA-interior-design.jpg

Atklājiet transportlīdzekļu aplīmēšanas jaunākās tendences

 

FESPA-PCC.jpg

Līdz ar transportlīdzekļu aplīmēšanas tirgus uzplaukumu, Antalis ir paplašinājis savas pozīcijas šajā segmentā, piedāvājot arī vadošā transportlīdzekļu pašlīmējošo plēvju ražotāja Arlon zīmola materiālus.

FESPA Antalis prezentēs savas jaunās līmplēves, kuras iespējams ātri uzlīmēt un viegli noņemt, tostarp:

-SLX+: lieto plēvi, kas nodrošina ātru un bezburbuļu aplīmēšanu pat vissarežģītākajās transportlīdzekļa virsbūves daļās, pateicoties FLITE tehnoloģijai.
-The Premium Color Change color: 20 modernu krāsu līmplēvju kolekcija ar FLITE tehnoloģiju® ātrai, vienkāršai uzlīmēšani, lieliskai pozicionēšanai un ērtai noņemšanai.

 

Xavier Jouvet, Antalis International grupas mārketinga un iepirkumu vadītājs atzīmē: "FESPA ir unikāls forums lielformāta drukas kopienai. Mēs vēlētos izmantot šo iespēju, lai veicinātu ekoloģiski atbildīgu praksi mūsu nozarē, demonstrējot mūsu jaunākās ilgtspējīgās inovācijas.” Viņš piebilst: “Mēs esam apņēmušies apmierināt mūsu klientu augstās cerības ceļā uz efektīvu un uzlabotu aprites ekonomiku, palīdzot izvēlēties videi draudzīgus alternatīvus risinājumus saviem projektiem.”

 

Antalis aicina apmeklētājus atklāt visus lielformāta risinājumus stendā nr.25-A55!