Lai palīdzētu jūsu zīmolam un piedāvājumam būt pamanāmākam, Antalis ir izveidojis plašu materiālu piedāvājumu vides reklāmām un rsinājumiem klāstu. Lokšņu materiāli, baneri, papīri un lamināti, stikla dekoru vinili, pašlīmējošs vinils, materiāli tonēšanai, ploterplēves... Sazinieties ar mums, lai izvēlētos piemērotāko materiālu jūsu projektam!

Lai palīdzētu jūsu zīmolam un piedāvājumam būt pamanāmākam, Antalis ir izveidojis plašu materiālu piedāvājumu vides reklāmām un rsinājumiem klāstu. Lokšņu materiāli, baneri, papīri un lamināti, stikla dekoru vinili, pašlīmējošs vinils, materiāli tonēšanai, ploterplēves... Sazinieties ar mums, lai izvēlētos piemērotāko materiālu jūsu projektam!

img-outdoor.jpg

Realizācija : DÓRA SCHALL - Uzņēmums: Beflex  - BULGĀRIJA / Antalis Interior Design Award projekts

Vides reklāma ir paredzēta patērētājiem dažādos formātos

Izkārtnēm un reklāmām, kas pazīstamas arī kā vides reklāmas, nodrošina jūsu uzņēmuma, produktus vai pakalpojumu pamanāmību un atpazīstamību. Pareiza attēla projektēšana ir svarīga, un izmantotajiem materiāliem jāatspoguļo jūsu zīmola vērtības. Mēs piedāvājam plašu vides reklāmu materiālu un risinājumu klāstu, kuri palīdz jums sasniegt vēlamo rezultātu.

Stendi, reklāmas plakāti, reklāmas un ēku sienām, autobusiem, tramvajiem, auto, speciāli izkārtnes un gaismas reklāmas, materiāli sporta sacensībām un masu pasākumiem – pie mums atradīsiet jebkurai idejai, vajadzībai un mērķim.

img-outdoor-5.jpg

Lieliska iespēja - reklāmas uz autobusiem, tramvajiem, taksometriem

  • Viņi ir ceļā no 10 līdz 18 stundām dienā līdz septiņām dienām nedēļā.
  • Viņi reklamē jūsu vēstījumus pilsētai, radot pārvietojamā reklāmas stenda efektu.
  • Viņi runā ar ikvienu: garamgājējiem, pircējiem, strādniekiem, citiem autobraucējiem.
  • Tie ļauj un liek jūsu reklāmu un vēstījumus redzēt atkal un atkal.
  • Tie ir vizuāli pamanāmi un nenovēršami un tāpēc ļoti efektīvi.

 

Mikroperforētas līmplēves - novatorisks un rentabls risinājums transportam un veikaliem

Paskaties apkārt: mikroperforētas līmplēves ir visur. Mikroperforētas skatlogu līmplēves ļauj sazināties lielā platībā, neaizsedzot veikala iekšpusi. Ārpus veikala garāmgājēji redz veikalā notiekošo, produktus un preces, savukārt, veikala iekšpusē klienti un darbinieki redz notiekošo uz ielas.

COALA ONE WAY VISION ir perforēts līmplēve, uz kuras drukāti attēli redzami ārpusē un plēves perforējums garantē caurspīdīgumu no iekšpuses, piemērota plakanām stikla virsmām.

SUN SHADING Tekstilizstrādājumi nodrošina efektīvu saules un gaismas aizsardzību ārpusē. Ļoti interesanti risinājumi, lai apvienotu dekorēšanu un izkārtnes.

img-outdoor-6.jpg

Coala one way

img-outdoor-2.jpgCoala textile Outdoor Blind

img-outdoor-3.jpgCoala textile Outdoor Shade

Lai palīdzētu jūsu zīmolam un piedāvājumam būt pamanāmākam, Antalis ir izveidojis plašu materiālu piedāvājumu vides reklāmām. Ņemiet vērā vietu, kur atradīsies jūsu āra izkārtne vai reklāma, jo tas noteiks izmantojamos materiālus. Būtu jāņem vērā ilgmūžība, tieša saules gaisma, intensīva staigāšana, liela satiksmes noslodze vai liela citu līdzīgu displeju koncentrācija.

Izturīgi un stingri lokšņu materiāli, stiprinājumi un līmlentes, papīri un baneri solvent/ UV / lateksa drukai, ploterplēves stikla dekorēšanai, pašlīmējošās plēves, frontlit banneri, materiāli tonēšanai, - mēs palīdzēsim jums izvēlēties labākos un piemērotākos materiālu jūsu dizainam, idejai, īpašiem risinājumiem.

Dekorēšanai ir piemēroti arī vides reklāmas materiāli

img-outdoor-4.jpg