Automašīnu ietīšana ir aktuāla tendence - vienkāršs veids, kā piešķirt automašīnai jaunu izskatu, jaunu krāsu vai varbūt pat matētu apdari. Vai jūs zināt, ka automašīnu ietīšana maksā mazāk nekā pārkrāsošana? Automašīnu ietīšanu ir vērts apsvērt uzņēmuma automašīnām, kuras tiek izmantotas pāris gadus.

Automašīnu ietīšana ir aktuāla tendence - vienkāršs veids, kā piešķirt automašīnai jaunu izskatu, jaunu krāsu vai varbūt pat matētu apdari. Vai jūs zināt, ka automašīnu ietīšana maksā mazāk nekā pārkrāsošana? Automašīnu ietīšanu ir vērts apsvērt uzņēmuma automašīnām, kuras tiek izmantotas pāris gadus.

Padomi un ieteikumi automašīnu ietīšanai

Automašīnas ietīšana sākas ar lielu pašlīmējošās lietā vinila plēves loksni, kas radīta īpaši lietošanai transportlīdzekļu ietīšanai.

img-car-wrapping-2.jpg

Vinila plēve ir kā automašīnas otra āda, kas aptver transportlīdzekļa ārpusi.

img-car-wrapping-3.jpg

Automašīnu ietīšanas veidi ir dažādi - tie var pilnībā vai daļēji aptvert automašīnu. Visbiežāk tos izmanto, lai mainītu vai atjaunotu transportlīdzekļa krāsu un apdari, kā arī radīt dizainu uzņēmuma korporatīvās identitātes elemetiem vai reklāmas nolūkos.

img-car-wrapping-10.jpg

Kādus materiālus izmanto transportlīdzekļa ietīšanai?

Antalis piedāvā plašu plēvju klāstu automašīnu aplīmēšanai par izdevīgu cenu. Vai zinājāt, ka izmantojot caurspīdīgas līmplēves varat veidot aizsargslāni rūpnīcas krāsojumam vai arī mainīt tā toni, ja lietojat matētu caurspīdīgu plēvi?

Cik ilgi laikam paredzētas līmplēves transportlīdzekļu ietīšanai?

Tas atkarīgs no plēves kvalitātes, aplīmētāju pieredzes un meistarības un auto ikdienas uzturēšanas. Vispārīgi runājot, aplīmēts, pilnībā ietīts transportlīdzeklis var kalpot līdz pat 8 gadiem, ja tiek izmantotas īpaši kvalitatīvas lietās līmplēves.

 

Cik ilgs ir transportlīdzekļa ietīšanas process?

Automašīnas ietīšana prasa vismaz divas dienas un tā nevar tikt izmantota dienu pirms darba sākuma un dienu pēc ietīšanas, lai ļautu līmplēvei pilnībā pielipt auto virsmai. Tādējādi jums vajadzētu plānot četras dienas iztikt bez automašīnas.

img-car-wrapping-6-1.jpg

Transportlīdzekļu grafika - efektīvs veids, kā piesaistīt uzmanību uz ielas

Personalizējiet savu transportlīdzekli un reklamējiet savu biznesu, izmantojot burtus un pielāgotus grafiskos attēlus. Izmantojot vinila grafiku, jūs varat izveidot saliedētu, profesionālu un atšķirīgu izskatu sava uzņēmuma auto parkam. Jūsu klienti uzreiz atpazīs jūsu transportlīdzekļus.

Ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizos materiālus, kurus izmantot auto dekorēšanā – tā, lai tie būtu pamanāmi no jebkura skatupunkta, jebkurā diennakts laikā, pamanāmi un arī ar labi lasāmiem reklāmtekstiem. Vienkāršiem logotipiem vai kontaktinformācijai parasti ir nepieciešamas izploterētas vinila vai pašlīmējošās plēves, savukārt krāsu attēliem visā transportlīdzekļa garumā – speciālās auto ietīšanas lietās līmplēves – mūsu sortimentā ražotāju Avery Supreme Wrapping Film and Arlon zīmoli. Coala Magnetics ir pievilcīgs risinājums, jo tas ļauj noņemt logotipu brīvdienās.

 

img-car-wrapping-8.jpg

Ietīt un dekorēt var ne tikai automašīnas:
Jūs varat piešķirt jaunu, dinamisku izskatu savai motorlaivai, motociklam, bobam…

img-car-wrapping-5-1.jpg