Apmācības, Vizuālā komunikācija, Produkti un padomi

Epson SC-F3000 demo sesija

Mūsu VisualCom Iekārtu eksperts Māris Semenovičs aicina uz pirmā Epson apģērbu tiešās apdrukas printera SC-F3000 individuālām demo prezentācijām, kuru laikā Māris iepazīstinās ar jauno printeri, kopā veiksiet apdrukas testus.
Gaidīsim mūsu Dizaina centrā!

Vairāk par prezentāciju

Prezentācijas ilgums - 1 stunda, kuras laikā kopā ar Māri soli pa solim iepazīsieties ar jauno - pirmo Epson apģērbu tiešās apdrukas printeri SC-F3000! Paši varēsiet pārliecināties par printera izcilo veiktspēju un teicamo drukas kvalitāti. 

SC-F3000 ir industriāls printeris tiešai apģērbu apdrukai (direct-to-garment — DTG), kas paredzēts augstas produktivitātes darbam.

Variet droši ņemt līdzi drukas failus, grafikas, kā arī T-kreklus, maisiņus un citus kokvilnas tekstilmateriālus, kurus vēlaties izmantot testa apdrukām. 

 

Sazināties ar Māri +371 26 645 734, rakstīt - maris.semenovics@antalis.com

 

P.S. Lai piedalītos demonstrācijā, nepieciešams sadarbspējīgs digitālais sertifikāts, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu.

 

 

Epson Sc-F3000 video

Epson SC-F3000 raksturojums

SC-F3000 ir daudzpusīgs DTG risinājums, kas ļauj lietotājiem ātri izpildīt ienākošos pasūtījumus. Tas piedāvā augstu precizitātes līmeni un ļauj uzņēmumiem nodrošināt ātru apstrādes laiku, veidojot sarežģītus dizainus uz dažādiem gaišas un tumšas kokvilnas apģērbiem. TDG printeris arī piedāvā zemas kopējās uzturēšanas izmaksas (total cost of ownership — TCO) vidējiem un lieliem apģērbu un T-kreklu ražošanas uzņēmumiem.

Kvalitāte, izmantojot inovāciju. Novatoriska tehnoloģija palīdz vienkāršot ražošanu un paaugstināt kvalitātes līmeni. Tintes pilīšu novietojums nodrošina stabilākas un precīzākas izdrukas, un sprauslu pārbaudes tehnoloģija (Nozzle Verification Technology — NVT) automātiski pārbauda, vai visas sprauslas tinti izsmidzina precīzi, un intuitīvi sabalansē to darbību, lai nodrošinātu augstas kvalitātes izdrukas.

Uzlabota produktivitāte. Papildinot intuitīvo un ļoti izturīgo printera dizainu, Epson ir ieviesis elementus, kas uzlabos uzņēmumu darbības efektivitāti. Ar automātiskās veltnīšu atstarpes regulēšanas funkciju var noteikt virsmas augstumu un viegli pārslēgties starp dažādu biezumu apģērbiem. 1,5 litru lielapjoma tintes risinājums ievērojami atvieglo un paātrina tintes papildināšanu un atiestatīšanu. Tāpat Epson ražošanas uzraudzības programmatūra pastāvīgi nodrošina informāciju par printera statusu viedierīcēs un personālajos datoros, kas kopā ar divām viegli nomaināmām PrecisionCore MicroTFP drukas galviņām palīdz uzlabot darbspējas laiku.

Uzticama darbība. Dažādas integrētas automātiskās apkopes funkcijas, piemēram, jaunais slotiņu komplekts, lielāks putekļu savācējs un vāciņa automātiskā tīrīšana, ļauj samazināt manuālo darbību nepieciešamību.

Videi nekaitīga druka. SC-F3000 atbilst arī pasaules organisko tekstilmateriālu standartam (Global Organic Textile Standard — GOTS), un tam ir piešķirts Eco Passport sertifikāts, tādējādi lietotāji atbilst Oeko-Tex augsta līmeņa drošības ekoloģisko tekstilmateriālu standartam 1001.

 

 

28 Okt - 30 Dec 2021
09:00 - 15:00
Lejupielādēt kalendāru
Antalis Dizaina centrs
Rīgā, Brīvības gatvē 208A
Bezmaksas
Māris Semenovičs, VisualCom Iekārtu eksperts — Antalis Latvija
Iekārtu ekspperts
Sazināties