Apmācības

Coala Interior Film prezentācija

Mūsu VisualCom produktu konsultante Sabīne Baumane turpina iepazīstināt ar Coala Interior Film daudzveidīgajiem, stilīgajiem pašlīmējošajiem materiāliem interjera dizainam - jauna dizaina radīšanai, esoša dizaina atjaunošanai - ērti, ātri un izdevīgi.
Gaidīsim mūsu Dizaina centrā!

Coala Interior Film kolekcija
text2
Coala Interior Film video

Vairāk par prezentāciju

Prezentācijas ilgums - 1 stunda. un tās laikā kopā ar Sabīni atklāsiet fantastisko Colala Interior Film materiālu pasauli,  uzzināsiet vairāk par dažādājām materiālu tekstūram interjera dizaina risinājumiem. Tikšanās noslēgumā varēsiet pasūtīt Coala Interior Design paraugu vēdeklīti "MAXi Swatch", kurā atradīsiet vairāk kā 200 materiālu paraugus.

Sazināties ar Sabīni: +371 29 229 136

Vēlaties piešķirt jaunu dzīvi savām telpām?

Meklējat jaunus apdares materiālus? Esiet profesionālis, kurš rada interjera dizainu, ražo un dekorē telpas? Coala interjera plēve ir paredzēta tieši jums.

Coala Interior Film ir novatorisks risinājums, lai radītu, atjaunotu vai pārveidotu telpu, radītu īpašu atmosfēru, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi.

Coala Interior Film plēve pielīp jebkura veida virsmām, sekojot kontūrām kļūst par ideālu pārklājumu sienām un paneļiem, durvīm un liftiem, mēbelēm, interjera detaļām un pat vērienīgākajiem dekorēšanas projektiem.

Neizmetiet vecas mēbeles vai bojātas durvis ... uzklājiet Coala Interior Film plēvi un iegūsiet dabisku apdari un svaigu izskatu! Coala Interior Film pašlīmējošās plēves ir pieejamas vairāk nekā 650 dažādās dabiskās faktūrās, nokrāsās un reālistiskos efektos - akmens vai marmors, metāls, audums, āda, teksturēts vai gluds koks, gliteru mirdzums vai vienkrāsainas, gludas un samtainas virsmas.

01 Mar - 30 Nov 2021
18:03 - 18:03
Lejupielādēt kalendāru
Antalis Dizaina centrs
Rīgā, Brīvības gatvē 208A
Bezmaksas
Sabīne Baumane, VisualCom produktu konsultante — Antalis Latvija
PRODUKTU KONSULTANTE
Sazināties