Uzņēmuma jaunumi, Notikumi, 2022

Antalis rīcība Krievijas/Ukrainas situācijā

08 marts 2022 —
Drukāt
#standwithukraine
Stand-with-Ukraine_LowR_847x400.jpg

Humanitārā solidaritāte ar Ukrainu. Antalis ir izvēlējies pragmatisku ceļu, strādājot ar profesionālām organizācijām šajā jomā, lai palīdzētu bēgļiem, kas dodas uz kaimiņvalstīm, kā arī tiem cilvēkiem, kuri paliek Ukrainā.

Humanitārā solidaritāte ar Ukrainu. Antalis ir izvēlējies pragmatisku ceļu, strādājot ar profesionālām organizācijām šajā jomā, lai palīdzētu bēgļiem, kas dodas uz kaimiņvalstīm, kā arī tiem cilvēkiem, kuri paliek Ukrainā.

Jau otro nedēļu mēs dzīvojam citā pasaulē un tā nekad vairs nebūs tāda, kā pirms 2022. gada 24. februāra. Kara noziedznieks Putins ir uzsācis nežēlīgu karu pret Ukrainas tautu.

Neviens no mums nevar palikt vienaldzīgs. Mums visiem vajag atrast drosmi, lai mierīgi turpinātu darba gaitas, rūpētos par saviem mīļajiem, palīdzētu karā cietušajiem, piedalītos mūsu valsts stiprināšanā. Un tas nav tik sarežģīti. Paradoksālā, kad mēs apzināti un ar skaidru mērķi kaut ko darām, tad arī mūsos ienāk miers un drosme.

Antalis ir nolēmis iet humanitārās solidaritātes ceļu – atbalstīt profesionālās organizācijas šajā jomā, lai palīdzētu bēgļiem, kas dodas uz kaimiņvalstīm un cilvēkiem, kuri paliek Ukrainā.

2022. gada 7. martā Antalis izplatīja ziņu medijiem par Krievijas/Ukrainas situāciju:

“Krievijas agresijas pret Ukrainu rezultātā ģeopolitiskais un ekonomiskais konteksts Eiropā strauji attīstās ar daudzām jaunām sankcijām un ierobežojumiem.

Antalis ir spēcīga vēsturiska klātbūtne Austrumeiropā, un mūsu domas vispirms ir vērstas uz tiem, kas cieš no šī kara. Antalis un tā darbinieki sniegs tiešu finansiālu atbalstu humānās palīdzības organizācijām, kas nodarbojas ar palīdzības sniegšanu Ukrainas bēgļiem.

Antalis neveic saimniecisko darbību Ukrainā, kā arī neveic konkrētu produktu iegādi no Ukrainas.

Mūsu Krievijas meitas uzņēmuma apgrozījums veido mazāk nekā 0,3% no koncerna kopējā apgrozījuma. Lai gan šodien tā 30 darbinieki turpina apkalpot vietējo tirgu, piegādes nosacījumi no ārvalstīm kļūst arvien grūtāki.

Raugoties no kopējās Eiropas perspektīvas, Antalis ir pārtraucis visus iepirkumus no Krievijas piegādātājiem. Tā kā piegādes nav atkarīgas ne no viena no tiem, Antalis centīsies saviem klientiem piedāvāt alternatīvas jau tā saspringtajā papīra tirgū.

Antalis pilnībā izpilda visus valdības norādījumus saistībā ar tirdzniecības ierobežojumiem un turpinās uzraudzīt šīs traģiskās situācijas attīstību.” …

Iepazīties ar visu ziņu medijiem angļu valodā ŠEIT

 

UA-flag_AntalisLV-office_2022-03-01.jpg

Antalis Latvija komanda ir kopā ar Ukrainas tautu cīņā un prātam neaptveramajā kara situācijā, kas šķir ģimenes, tautas. Karā, kurā iet bojā cilvēki un miljoniem cilvēku meklē patvērumu kaimiņzemēs. 

Mūsu komanda – gan uzņēmums, gan darbinieki personiski ir ziedojuši līdzekļus portāla Ziedot.lv iniciatīvā Ukrainas cilvēku atbalstam.

Mūsu uzņēmumā strādā divi ukraiņu puiši – viņu paceltie Ukrainas un Latvijas karogi lepni plīv debesīs, kā apliecinājums ticībai, cerībai – būs miera debesis pār Ukrainu!

#standwithukraine